توجه مهم:
مستند ها زبان انگلیسی می باشند مگر اینکه در عنوان یا توضیحات ذکر شده باشد.
مستند ها بدون زیرنویس فارسی و انگلیسی می باشند مگر اینکه لینک دانلود زیرنویس در قسمت دانلود قابل مشاهده باشد و یا در توضیحات ذکر شده باشد.
جهت دانلود اکانت VIP تهیه کنید

حیات وحش هندوستان (2012)

VN:F [1.9.22_1171]
امتیاز: ۰٫۰/۱۰
(۰ تعداد آرا)

SBS – Wildest India  (۲۰۱۲)

هندوستان مخلوطی است اعجاب انگیز از حیات وحشی نمونه، اماکن اسرارآمیز، مناظر حماسی و رنگ های زیبا. این سری مستندهای نمونه و برجسته، بزرگداشتی است برای خاص ترین اماکن هندوستان و حیات وحش باورنکردنی آن. ما از “خانه برف” در کوه های افسانه­ای هیمالیا به رودخانه عظیم گنگ، شاهرگ حیاتی هندوستان سفر می کنیم که مسیر خود را از میان این شبه قاره حفر می­کند. ما به تار نیز سفر می کنیم، بیابان بزرگ هندوستان. قلمروی این بیابان بیشتر راجاستان (ایالت بیابان) را در بر می گیرد، جایی که سرمای آن با رنگ های گیرای لباس های سنتی راجاستان و مناظر حیات وحش حیرت انگیز ترکیب می شود. این مستند همچنین جهان گمنام شمال شرق هندوستان را به تصویر می کشد که موطن قبایل شکارچی سر، جنگل های پر از ببر، کوه هایی که هنوز فتح نشده اند، و رودخانه هایی است که در انتظار ماهیگیران هستند. و سرانجام به گات های غرب می رویم. این تنوع زیستی بستر آبشارهای افسانه ای، قبایل تپه ها، غارهای مخفی و حیات وحش حیرت انگیز است.

بخش ۱: ماسه های مقدس بیابان تار

بیابان تار هندوستان به وسعت ۲۰۰۰۰۰ کیلومتر مربع، یکی از خشن ترین مکان های سیاره ما است. گرمای سوزان، بادهای گرم و خشک، و خشکسالی دائم نام دوم “منطقه مرگ” را به این سرزمین نابخشوده داده است. با اکتشاف در بیابان بزرگ هندوستان از اسرار پنهان آن پرده بر می داریم و سرانجام می فهمیم که تار چگونه پرجمعیت ترین بیابان جهان شده است.

بخش ۲: رودخانه حیات گنگ

رودخانه گنگ طولانی ترین رودخانه هندوستان است. این رودخانه از یخچال های بلندترین کوهستان جهان یعنی هیمالیا سرچشمه می گیرد، و به بزرگ ترین خلیج دنیا، خیلج بنگال می ریزد. جمعیت انسانی تهدیدی برای رودخانه است، اما برخی جانوران وحشی به طریقی بقا یافته اند. هندوها عقیده دارند که آب گنگ قدرت شفا دارد، و به نظر می رسد که شواهدی علمی برای حمایت از آن وجود دارد: موجودات میکروسکوپی باکتری ها عامل بیماری را می خورند، و سطح بالای اکسیژن آن که منحصر به فرد است زباله های ارگانیک را سریع تر از هر رودخانه دیگری تخریب می کند. این ویژگی خودتمیزکنندگی آب رودخانه گنگ از حیات وحش یکی از وحشی ترین مکان های باقی مانده در جهان یعنی باتلاق سانداربان را پشتیبانی می کند. بزرگ ترین جمعیت ببرهای وحشی هندوستان هرگز نیاموخته اند که از انسان بترسند و همین ویژگی آنها را به همسایه هایی خطرناک تبدیل کرده است.

بخش ۳: هیمالیا قله ها را نجات می دهد

در خارج از آسیا هیچ قله ای مرتفع تر از ۷۰۰۰ متر وجود ندارد، اما در طول رشته کوه هیمالیا، بیش از ۱۰۰ کوه وجود دارند که ارتفاعشان حداقل ۲۰۰ متر از این مقدار بیشتر است. این امر هیمالیا را مرتفع ترین رشته­کوه این سیاره کرده است. زمین در این رشته کوه سهمگین با آسمان ملاقات می کند و با بادهای قدرتمند، دماهای زیر صفر، و کمبود اکسیژنی که هیچ شکلی از حیات نمی تواند آن را تحمل کند، اما به طرز جالبی، ویژگی­های زمین شناسی فراوان آن به گونه ای از یکی از بزرگ ترین و متنوع ترین مجموعه جانوران در سیاره زمین از جمله انسان حمایت می کند. ناهمواری سرزمین های مرتفع هیمالیا به ندرت در زیر سایه خود پناهگاه های مناسبی برای انسان می سازند، با این حال بیش از یک میلیارد نفر برای بقا به این کوه ها وابسته اند.

بخش ۴: کوه های مونسون گات های غربی

هزاران مایل در امتداد ساحل غربی هندوستان، گات های غربی دماغه کوه هایی است که ادعا می شود یکی از بزرگ ترین تنوع های زیستی در جهان را دارا می باشد. کوهستان ارتفاعات خود را به مسیر ابرهای مونسون می کشاند، که باعث بارش باران شده و دامنه های غربی آن را به یکی از مرطوب ترین مکان های هندوستان تبدیل می کند. جنگل های بارانی گرمسیری با این باران ها سیراب شده و مملو از حیات می شوند. گات های غربی کلید حیات در جنوب هندوستان هستند. آب باران کوه ها را شسته و به سوی سواحل جاری می شود و مرداب های کرالا را تغذیه می کند، رودخانه­های بزرگی که در شرق هندوستان جاری می شوند به کلی خشک می شوند، خطی از زندگی انسان ها و حیوانات

بخش ۵: جهان گمشده هندوستان

یک جهان گمشده را در نظر بگیرید- قبایل شکارچی سر، جنگل های مملو از ببر، کوه های فتح نشده، رودخانه های بکر. مانند هفت خواهر، هفت ایالت در هندوستان وجود دارد که تقریبا بکر و کشف نشده هستند. چه اسراری در این سرزمین های اسرارآمیز وجود دارد و چرا تا کنون بکر و دست نخورده باقی مانده اند؟ شمال شرق هندوستان یک بهشت انسان شناسی است. هیچ مکان دیگری در جهان با این تنوع قومی وجود ندارد و دامنه های جنگلی مملو از قبایل اسرارآمیزی است که زندگی شان شدیدا وابسته جریان جزر و مد، باران و میوه های فصلی جنگل است. در این مناطق بکر و محدود مردم به ندرت جهان غرب را می شناسند و به شیوه و مراسم کهن خود زندگی می کنند.

Technical Specs
Video Codec: x264 CABAC High@L3.0
Video Bitrate: 1803 Kbps
Video Aspect Ratio: 1.778 (16:9)
Video Resolution: 832 x 468
Audio Codec: AAC LC
Audio Bitrate: 128 Kbps CBR 48KHz
Audio Channels: 2
Run-Time: 52mins
Framerate: 25fps
Number of Parts: 5
Part Size: average 671 MB
Container: mp4
Source: DVD

تبلیغات

لینک های دانلود

برچسب ها

0 دیدگاه “حیات وحش هندوستان (۲۰۱۲)”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

لطفاً جای خالی را پر کنید! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

دسته بندی

جستجو با گوگل

کانال تلگرامی مستندز

عضویت در خبرنامه

برای دریافت مستندها در ایمیل خود در خبرنامه سایت عضو شوید...

لطفاً ایمیل خود را وارد کنید:


بعد از وارد کردن آدرس ایمیل خود حتما از طریق لینکی که به ایمیلتان ارسل شده، عضویت خود را تایید کنید!

logo-samandehi