بیوگرافی بنجامین فرانکلین

بیوگرافی بنجامین فرانکلین

700 تومان

شناسه محصول: 07 دسته:

توضیحات

VN:F [1.9.22_1171]
امتیاز: ۰٫۰/۱۰
(۰ تعداد آرا)

Benjamin Franklin Biography

بنجامین فرانکلین (به انگلیسی: Benjamin Franklin) (متولد ۱۷ ژانویه ۱۷۰۶، درگذشته ۱۷ آوریل ۱۷۹۰) یکی از پدران بنیانگذار ایالات متحده است. فرانکلین یک دانشمند ، نویسنده برجسته و چاپخانه‌دار ، طنزنویس ، نظریه پرداز سیاسی ، سیاستمدار ، رئیس پست ، مخترع ، فعال مدنی و دیپلمات بود. به عنوان یک دانشمند ،او یکی از چهره های بزرگ در روشنگری آمریکا و تاریخ فیزیک برای کشف هایی که کرده بود و نظریه هایش در مورد برق است. اختراعات او میله برق گیر ، عینک دو کانونی ، اجاق گاز فرانکلین ، کیلومتر شمار اتومبیل، و شیشه آرمونیکا می باشد. او اولین کتابخانه ی عمومی در امریکا و اولین ایستگاه آتش نشانی پنسیلوانیا را ایجاد کرد.

فرانکلین لقب اولین آمریکایی را برای تلاش های خستگی ناپذیرش برای اتحاد آمریکا به دست آورد. به عنوان نویسنده و سخنگوی کلونی های متعدد در لندن،بعد به عنوان اولین سفیر آمریکا در فرانسه،مثالی از مردم آمریکا برای دنیا بود.فرانکلین آمریکا را به صورت پایه ای این چنین تعریف نمود: وصلت ارزش های عملی و دموکراتیک صرفه جویی،کار زیاد،آموزش و پرورش،روح جمعی،موسسات جدا از دولت (ان جی او) و مخالفت با هر گونه خودکامگی دینی و سیاسی، همراه با علم و صبر روشن گری. به قول مورخ هنری استیل کوماگر(یه انگلیسی Henry Steele Commager) ، “در فرانکلین تلفیق شده بودند خلوص عمل بدون هیچ ناپاکی و نور روشنگری بدون هیچ حرارت و یا والتر ایاکسون (به انگلیسی Walter Isaacson)در مورد فرانکلین می گوید:”او پیشرفته ترین آمریکایی زمان خود و تاثیر گذار ترین فرد در نوع جامعه ای که آمریکا هم اکنون دارد بود.

فرانکلین که به سطح کار خود در شهرش افتخار می کرد،روزنامه نگار و چاپخانه داری موفق در فیلادلفیا، پیشروترین شهر در کولونی ها، شد. او با انتشار کتاب ریچارد آلماناک فقیر و پنسیلوانیا گازت درآمد قابل توجهی کسب کرد. فرانکلین شهرت بین الملی علمی قابل توجهی به خاطر آزمایش‌هایش در زمینه ی الکتریسیته و اختراع‌های معروفش، به خصوص برقگیر پیدا گرد. او نقش عمده ای در ایجاد دانشگاه پنسیلوانیا داشت و به عنوان اولین سرپرست جامعهٔ فیلسوفان امریکایی انتخاب شد. فرانکلین یک قهرمان ملی لقب گرفت، زمانی که تلاش هایی برای حذف قانون نامحبوب برچسب‌ها را در پارلمان رهبری کرد.یک دیپلمات کامل، او توسط بسیاری برای نمایندگی آمریکا در فرانسه مورد تحسین قرار گرفت و یکی از مهم‌ترین مهره‌ها در توسعه دوستانه روابط فرانسه-آمریکا بود.برای سال‌ها مسئول ارتباط بریتانیا با کلنی ها بود، همین موضوع به او این امکان را داد که اولین شبکهٔ ارتباط ملی را راه‌اندازی کند. او درزمینه‌های اجتماعی،مستعمرات و سیاست ایالتی در کنار ملی و بین‌المللی فعال بود. از ۱۷۸۵ تا ۱۷۸۸ او به عنوان فرماندار پنسیلوانیا (به طور رسمی رییس بالاترین کمسیون اجرایی پنسیلوانیا) بود. در اواخر عمرش تمامی برده‌هایش را به فروش رساند و یکی از معروف‌ترین شخصیت‌های ضدبرده‌داری شد.

زندگی رنگارنگ او و میراث دستاورد های علمی و سیاسیش، و لقب یکی از تأثیرگذارترین پدران آمریکا، همگی خود را در گرامی داشتن یاد او در سکه‌ها و اسکناس‌ها؛ کشتی‌های جنگی؛ اسم بسیاری شهر‌ها، روستا‌ها، مراکز آموزشی و شرکت‌ها بیش از ۲۰۰ سال پس از مرگش زنده نگه داشته است.

اصول سیزده‌گانه معرفتیِ بنیامین فرانکلین

بنیامین فرانکلین، نفْس خویش را به‌مدد امساک و پرهیزگاری، که از دوران شباب بدان خو گرفته‌بود، مهار کرد و به خلوص آن همت ورزید. او فهرستی شامل سیزده روش سودمند درزمینهٓ آموزش اخلاق، که خود وی در تمام طول زندگی بدان پای‌بند بود، به‌صورت زیر تنظیم کرد:
۱) خویشتن‌داری: شکم را تا مرز بلاهتِ شعور پُر مکن و تا مرز بی‌خودی منوش.
۲) سکوت: سخنی بران که خود یا دیگران از آن سود گیرید؛ از سخنان بی‌ثمر پرهیز کن.
۳) نظم و انضباط: هرچیز را در جای خود قرار ده و هر کاری را به وقت خود موقوف کن.
۴) عزم و اراده: آن‌چه را باید به‌انجام رسد، بدان همت گمار، و آن‌چه را بدان اراده نموده‌ای، بدون وقفه و خلل به‌انجام رسان.
۵) قناعت: از خرج کردن برای خوش‌آمدِ دیگران یا خشنودی خویش بپرهیز و چیزی را ضایع مکن.
۶) سعی و کوشش: زمان را ازدست مده، هر لحظه به کاری سودمند بپرداز، کارهای باطل را از خود دور کن.
۷) راستی و درستی: از فریب بپرهیز، اندیشه را به عصمت و حقیقت آراسته دار و به سخن خویش پای‌بند باش.
۸) عدالت: راضی به زیان دیگران مباش، مباد که بر کسان ستمی روا داری و آنان را از خیری که بدان موظفی، بی‌نصیب گردانی.
۹) اعتدال: از تندروی پرهیز کن؛ اهانت ناروا به دیگران، که به‌گمان خویش، خود نیز درخور آن نیستی، روا مدار.
۱۰) نظافت: ناپاکی را از تن و جامه و خانهٓ خویش بزدا.
۱۱) آسایش خیال: آرام باش و از خرده‌گیری بپرهیز و از وقایع عادی و حوادث اجتناب‌ناپذیر روی درهم مکش.
۱۲) عفّت: در ارضای میل جنسی اعتدال را رعایت کن؛ تنها به‌خاطر حفظ تندرستی و بقای نسل و نه تا مرز جنون و سستی، نزدیکی کن. در این راه از جرح عواطف و سلامت خود و دیگری خودداری کن و دغدغهٓ خوش‌نامی خویشتن را به دل داشته‌باش.
۱۳) تواضع و فروتنی: از پیش‌کسوتان بزرگ، مانند عیسی مسیح و سقراط تقلید کن.

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “بیوگرافی بنجامین فرانکلین”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

لطفاً جای خالی را پر کنید! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

سبد خرید

توجه

تمامی مستند های ارائه شده در DVD فقط در لپ تاپ و کامپیوتر و در تلوزیون ها از طریق پورت USB قابل پخش خواهند بود. و قابل پخش در دی وی دی پلیرهای خانگی نیستند.